Typ de vraag of een trefwoord
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt!

Als een event wordt verschoven of geheel wordt afgelast, dan sturen wij, of de organisator, een e-mail naar alle klanten met tickets voor het betreffende event.
Het komt soms voor dat deze e-mail in de spamfilter/ junkmailbox terecht komt of helemaal wordt tegengehouden door de beveiliging van de mailbox.
Hierdoor kunnen wij niet beloven dat we iedereen kunnen bereiken.

Heb je jouw tickets bij een verkooppunt gekocht, dan kunnen wij je helaas niet informeren omdat we jouw gegevens niet hebben.

Tip: Check voor je van huis gaat onze website, of die van de zaal, of een van de social media kanalen van de zaal of artiest voor het laatste nieuws rondom het event.
 
Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta