Typ de vraag of een trefwoord
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt!
  1. Je hebt het evenement dat je wilt bezoeken op onze site gevonden (via de zoekbalk op onze homepage) en klikt op ‘Zoek Tickets’.
  2. Nu zie je een plattegrond van de zaal. Klik op het deel waar je wilt zitten/staan (klik eventueel eerst op een prijscategorie) en selecteer de plaatsen en de prijs.

Is er geen plattegrond?

  1. Selecteer het aantal tickets bij de prijs / het soort tickets die je wil.
  2. Selecteer eventueel in het dropdown menu de plaatsen/het vak van je voorkeur. 

Klik op de rode ‘Zoek Tickets’ knop en hierna volg je de stappen van het bestelproces.

Als je voorkeur niet beschikbaar is zullen andere plaatsen worden geselecteerd! Dit wordt aangegeven nadat je op de 'Zoek Tickets' knop hebt geklikt.

Let op: Voor het online kopen van tickets heb je een account nodig. Klik hier voor meer informatie over Ticketmaster Mijn Account.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta