Typ de vraag of een trefwoord
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Welkom!

Tickets bestellen vanuit het buitenland kan via www.ticketmaster.nl of via ons Call Center, tel: 0031 88 123 24 25.

Let op: dit telefoonnummer is alleen bereikbaar vanaf een buitenlands nummer.

Op onze website kan worden betaald met iDeal, Creditcard (VISA/Mastercard/American Express), Maestro of Sofortuberweisung. Voor een betaling met creditcard/Maestro wordt een fee van 3,5 - 4% berekend. Je kan zelf kiezen om de tickets per post of e-mail te ontvangen.

 

Bij een telefonische bestelling wordt voor de betaling een e-mail verzonden. De betaling kan worden gedaan met een Mastercard of VISA creditcard of Maestro. Voor een telefonische bestelling vanuit het buitenland wordt een fee van € 10,- berekend. De tickets worden na betaling zo snel mogelijk per post naar je verzonden. 

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta