Typ de vraag of een trefwoord
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt!
Voor de bezoeker die aan een rolstoel gebonden is, is er tijdens de meeste evenementen een rolstoelplatform beschikbaar.
Om hier plaats te mogen nemen, is een rolstoel-/begeleiderticket nodig.

Ik wil graag zo’n ticket bestellen, hoe doe ik dat?
Dit is afhankelijk van het evenement dat je wilt bezoeken. Voor evenementen van Live Nation (Mojo Concerts) bestel je de tickets op onze site en via ons Call Center (0900 300 1250, €0,60 p.m.). Voor andere evenementen zijn deze tickets over het algemeen alleen via ons Call Center verkrijgbaar (0900 300 1250, €0,60 p.m.).

Via onze site werkt het als volgt:
Je hebt het evenement dat je wilt bezoeken op onze site gevonden en klikt op ‘Zoek Tickets’.
Hier zie je een plattegrond van de zaal > Klik op het deel waar een rolstoelicoontje staat en selecteer de plaatsen > hierna volg je de stappen van het bestelproces.

Is er geen plattegrond dan selecteer je het aantal tickets > Selecteer in het dropdown menu ‘Rolstoel-/begeleiderplaatsen') > klik op de rode ‘Zoek Tickets’ knop en hierna volg je de stappen van het bestelproces.

Voor het boeken van tickets via onze website heb je aan account nodig. Klik hier voor meer informatie over Ticketmaster Mijn Account,

Let op!
Elke bezoeker heeft een eigen ticket nodig. Dus voor een bezoeker in een rolstoel en een begeleider moeten twee tickets worden besteld. Omdat het aantal plaatsen op een rolstoelplatform beperkt is, mag er per rolstoel maximaal één begeleider mee op het rolstoelplatform.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta