Waarmee kunnen we je helpen
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt!

De tickets voor dit event zijn gepersonaliseerd, oftewel op naam.
Dat betekent dat bij de toegangscontrole de naam op het ticket wordt gecontroleerd met de naam van de bezoeker.
Als deze niet overeenkomen, dan kan de toegang tot het event worden geweigerd.

Helaas is het niet mogelijk om de namen op gepersonaliseerde tickets te wijzigen.
Als we dit zouden doen, dan gaat het verkopen van gepersonaliseerde tickets aan zijn doel (tickethandel tegen gaan) voorbij.

In sommige zeer uitzonderlijke gevallen kunnen wij een annuleringsverzoek indienen bij de organisatie, bijvoorbeeld als iemand het event niet kan bezoeken door een medische situatie. De namen op deze tickets worden dan in geen geval veranderd in een andere naam naar keuze, maar definitief geannuleerd en terugbetaald (excl. servicekosten). Dit betreft dan de gehele order, losse tickets uit een order kunnen niet geannuleerd worden.

Tickets kunnen niet worden doorverkocht en er worden geen nieuwe tickets afgegeven op locatie als blijkt dat jouw tickets ongeldig zijn door bv. doorverkoop. 

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta