Typ de vraag of een trefwoord
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt!

Zodra de verkoop van een evenement start, wordt de wachtrij ververst. Pas op het moment dat de verkoop start, begint dus de definitieve wachtrij. Iedereen die op dat moment in de tijdelijke wachtrij staat, krijgt een plaats toegewezen.

Als je voor start verkoop inlogt en plaatsneemt in de tijdelijke wachtrij, betekent dat dus niet dat je zeker bent van een plek vooraan in de definitieve wachtrij. De wachttijd die wordt getoond op het moment dat de verkoop is gestart, geeft aan hoe lang het duurt voordat er wordt doorgelinkt naar de pagina waar daadwerkelijk tickets gekocht kunnen worden. Je ziet een cirkel in beeld die in beweging moet zijn (deze loopt langzaam vol).

Er kan altijd een storing plaatsvinden. Hou daarom goed in de gaten dat je de (tijdelijke) wachtrij ziet ‘lopen’. In dat geval zie je de cirkel niet meer ‘vol lopen’ en moet de pagina worden ververst. Dit doe je door op F5 te drukken of door de knop ‘vernieuwen’/’refreshen’ in je browser.

Heeft dit antwoord geholpen?
Bedankt! Jouw mening is belangrijk voor ons.
Indien het antwoord niet is gevonden dan kunt u doorgaan met zoeken of contact opnemen.
Powered by inbenta