Waarmee kunnen we je helpen
Tips voor zoeken

Om te zoeken is het mogelijk om één of meer trefwoorden te gebruiken of een complete vraag. Het systeem zoekt de meest logische antwoorden naar aanleiding van de gebruikte zoekterm(en). Gebruik bij het zoeken daarom simpele woorden of zinnen.

Als er geen antwoord wordt gevonden of het antwoord niet voldoende informatie geeft, klik dan bij de vraag 'Heeft dit antwoord geholpen?' op 'Nee' en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedankt!

Dit formulier kan je gebruiken om een restitutieverzoek in te dienen indien jouw tickets zijn aangeschaft met Fan Guarantee. Let op: niet elk ticket valt onder Fan Guarantee en je dient uiteraard te voldoen aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor restitutie van het betaalde ticketgeld.

  • Je tickets dienen onder Fan Guarantee te zijn aangeschaft. Niet elk event verkoopt tickets met Fan Guarnatee. Check hier voor meer info en de lijst met participerende events.
  • Het is niet mogelijk om geld terug vragen van tickets voor events die binnen 14 dagen plaats vinden
  • VIP tickets, (VIP) packages en Platinum tickets vallen niet onder Fan Guarantee
  • Je kan maximaal 3 maal per jaar om een annulering -en dus terugbetaling- van je tickets vragen onder Fan Guarantee
  • We betalen je het aankoopbedrag inclusief de servicekosten terug – eventuele bezorgkosten worden niet vergoed
  • We kunnen alleen je tickets annuleren en terugbetalen, dit geldt niet voor andere mogelijke upsells zoals bv. Collector Tickets of een annuleringsverzekering.
  • We kunnen je tickets eventueel ook omruilen voor gelijkwaardige of betere plaatsen – mits het event niet binnen 14 dagen plaats vindt. De kosten daarvan zijn €5 per transactie en je dient hiervoor telefonisch contact op te nemen met Ticketmaster.
Overige informatie
Powered by inbenta